Persbericht
Phoenix Urnen

Al sinds 2004 timmert Michaël van de Sande aan de weg met zijn unieke hand beschilderde "Phoenix Urnen", die hij maakt in zijn eigen atelier, gevestigd in Assen (Urnenatelier "De Vlinder"). Zijn urnen zijn te bestellen bij geselecteerde crematoria en uitvaartverzorgers in Nederland en België, maar sinds 2020 kunt u deze ook rechtstreeks bestellen in zijn eigen webwinkel www.vlinderurn.nl / www.vlinderurn.be  .Ook heeft hij een webwinkel gericht op zijn internationale klanten: www.butterflyurns.shop. In de webwinkel worden uitsluitend urnen verkocht, die ook daadwerkelijk door hem in zijn atelier zijn gemaakt.

Stuk voor stuk unieke hand beschilderde producten, met een hele eigen uitstraling en eigen stijl van schilderen. Veel van de decoraties zijn geïnspireerd op de natuur, in al zijn facetten. Specialiteit van het atelier is het uitvoeren van speciale decoraties naar de wens van de klant. Dus heeft u een mooi en passend idee voor een decoratie op een urn die u wilt laten maken? Dan is het urnenatelier in Assen de uitgelezen plek om zo'n speciale opdracht te laten uitvoeren. Inmiddels weten ook vele klanten uit andere delen van de wereld zijn unieke werk te waarderen. Zo heeft hij al diverse opdrachten ontvangen uit Engeland, de Verenigde Staten, en zelfs uit Australië. Neem voor meer informatie of een offerte gerust geheel vrijblijvend contact op!

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief